korikonginpalawan.reismee.nl

Filipijnen,Palawan,

De eerst gebouwde cottage van het resort.

Reacties

Reacties

Mark en Hilaine

wauw! is die al beschikbaar? ;-)

conny

Hoi Jaap.
Binnenkort kom ik ook voor drie maanden naar de filipijnen. Vanaf 9 maart. Als ik je foto's zie krijg ik gewoon goede zin. Wat mooi gedaan, de cottages. Wat vraag je per nacht, en voor een paar weken? Ik schilder en zou dit graag op een mooie plek willen doen. Misschien wil ik je wel ook wat uithelpen, zomaar. Maar vooral ik wil me niet opdringen en moet alles gewoon zijn natuurlijke gangetje gaan.
Jaap kun je me vertellen wat er zo,n beetje in de buurt ligt. Zijn er restaurantjes in de buurt of kan ik ergens boodschappen doen en zelf koken. Heb je al gasten gehad? laat ze een berichtje achterlaten op deze site, leuk toch, allemaal reclame. Veel warme, nou ja warme, groeten uit het zuiden van Nederland.
Conny
P.s. connywereldreizen@hotmail.com

jaap giljam

Hoi conny, Ik ben zelf op dit moment in Nederland,maar is natturlijk iemand op het resort om gasten te ontvangen, we vragen 500 peso per overnachting voor een cottage,das ongeveer 8 euro .Ons eigen restaurant op het resort is nog in aanbouw en ook in de nabije omgeving zijn er nog geen restaurants. Tourisme is in deze omgeving echt nog in een beginstadium. Restaurants zijn er volop in Roxas en daar is ook een grote markt en diverse supermarkten ,Roxas is 20 minuten rijden vanaf het resort. We hebben begin december onze eerste gasten gehad ,waren italianen die geen engels spraken,dus moeilijk communiceren, en die vonden het heel mooi. Ik weet nog niet pricies wanner terug ga daar ,maar zal je even een mailtje sturen,met het mobiele nummer van de beheerder die er nu is, mocht je er heen willen gaan. Prettig verblijf in Filippijnen toegewenst. Jaap

kim

wat een mooie foto is dit zeg

Dik

Hoy Jaap,
Jaap ik heb met bewondering gekeken naar jou resort huisje
Ik ga volgend jaar naaar de filipijen met mijn vrouw zij is een filipina.
Ik zit te denken om een huisje te bouwen in de stijl zo als jij het resort huisje hebt gemaakt. Ik zou je daarom graag nog het en en ander willen vragen.
Mijn e.mail is gwapo@telfort.nl

Dik

Prachtig

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!